Σύνθετα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS)

Η Henkel προσφέρει μία ευρεία γκάμα Σύνθετων Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης (External Thermal Insulation Composite Systems - ETICS) για την εξωτερική θερμομόνωση των κτηριακών όψεων, με άριστη συμβατότητα και αξιοπιστία όλων των επιμέρους στοιχείων τους, πιστοποιημένα βάσει Εθνικών και Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και αξιολογήσεων. Τα συστήματα Ceresit Ceretherm μειώνουν σημαντικά την ενεργειακή κατανάλωση του κτηρίου και τα κόστη της, εξασφαλίζουν άνετες και ισορροπημένες συνθήκες θερμοκρασίας στο εσωτερικό της κατοικίας σας, αυξάνουν την αξία του με τη βελτίωση της ενεργειακής του κλάσης, και προστατεύουν το περιβάλλουν. Επιπλέον, με την ποικιλία τελικών επιχρισμάτων, τα συστήματα προστατεύουν τις όψεις από τις καιρικές και μηχανικές καταπονήσεις, προσδίδοντας άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Επιλέξτε από τις εκατοντάδες αποχρώσεις των Colours of Nature και Intense ή την εμφάνιση φυσικών υλικών της σειράς Visage, με διάφορες επιφανειακές υφές, απόλυτα συμβατές με όλα μας τα συστήματα. Τα συστήματα ETICS Ceresit Ceretherm είναι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν πλήθος πλεονεκτημάτων—ταχύτατη εφαρμογή, ευκολία, εξαιρετική προστασία από την υγρασία, τους ρύπους ή τις δυσμενείς καιρινές συνθήκες. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, να είστε βέβαιοι για ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα, με υψηλής ποιότητας θερμομόνωση και άριστα επιλεγμένα υλικά κατασκευής.

Κονιάματα συγκόλλησης και βασικά επιχρίσματα

Τα κονιάματα συγκόλλησης και τα επιχρίσματα θερμομόνωσης της Ceresit αποτελούν βασικό μέρος των συστημάτων θερμομόνωσης. Τα υψηλής ποιότητας δομικά αυτά προϊόντα των συστημάτων εφαρμόζονται για τη συγκόλληση των θερμομονωτικών πλακών στο υπόστρωμα της τοιχοποιίας καθώς και στη δημιουργία της οπλισμένης βασικής στρώσης. Κατά περίπτωση, διατίθεται και ινοπλισμένα, χωρίς να απαιτείται χρήση ασταριού, σε μορφή πάστας έτοιμα προς χρήση και με εξαιρετικά υψηλή αντοχή σε κρούσεις.

Περισσότερα

Αστάρια

Τα αστάρια αποτελούν πολύ σημαντικό τμήμα των συστημάτων ETICS της Ceresit για τη σωστή προετοιμασία των επιφανειών και την συνεκτική εφαρμογή κάποιων από τα βασικά στοιχεία των συστημάτων. Η εφαρμογή ασταριού πριν την εφαρμογή του επιχρίσματος έχει δύο βασικές λειτουργίες: διευκολύνει την εφαρμογή του επιχρίσματος και αυξάνει την πρόσφυσή του στο υπόστρωμα.

Περισσότερα

Χρώματα πρόσοψης

Τα χρώματα πρόσοψης της Ceresit χαρακτηρίζονται από χαμηλή απορρόφηση του νερού, υψηλή μηχανική αντοχή και καλή διαπερατότητα υδρατμών.

Περισσότερα

Τελικά Επιχρίσματα

Τα επιχρίσματα τελικής στρώσης της Ceresit βελτιώνουν εξασφαλίζουν τη σωστή προστασία του κτηρίου από την υγρασία και το νερό, προσδίδοντας αισθητικά άρτια εμφάνιση στις κτηριακές όψεις. Η Ceresit προσφέρει πλήρη γκάμα τελικών επιχρισμάτων με βάση διαφορετικά συνδετικά, όπως ορυκτά, ακρυλικά, πυριτικά, σιλικονούχα, πυριτικά-σιλικονούχα, ελαστομερή επιχρίσματα.

περισσότερα

Παρελκόμενα είδη

Η Ceresit προσφέρει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την εφαρμογή των Σύνθετων Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης, όπως θερμομονωτικές πλάκες, υαλόπλεγμα ενίσχυσης, εξαρτήματα, εργαλεία, υλικά εμποτισμού.

περισσότερα